Diensten

marketing-en-management

Marketing & Management

Wij verzorgen het portefeuille management vooral voor particuliere beleggers en enkele professionele bedrijven waaronder Waarborg Vastgoed en Torenstad Vastgoed. Daarnaast verzorgen wij de marketing en de verhuur begeleiding van nieuwbouw projecten.

Impresco-advies

Advies

Wij adviseren bij het huren en/of verhuren van bedrijfshuisvesting, bij projectontwikkeling en bij het kopen en/of verkopen van vastgoed(portefeuilles). Bent u een particuliere investeerder? Wij adviseren ook bij de koop van een woning om te verhuren als belegging. Neem voor meer informatie contact met ons op bel 0570 69 11 78

Mijn-huurwoning-deventer.jpg

Verhuur & beheer Woningen

Met MijnHuurwoning.com zijn wij actief in een straal van circa 35 kilometer rond Deventer, Apeldoorn en Zutphen met het vermarkten en verhuren van huurwoningen.

Vertrouwd uw woning (ver)huren? Mijnhuurwoning.com!

Ferenc-Woolderink

Over Impresco

Om een beeld te geven van de Impresco visie op verhuur en management van onroerend goed is een korte introductie op z’n plaats.

Mijn naam is Ferenc Woolderink. Ik ben mijn loopbaan in 1996 gestart bij Eurocommerce, waar we slechts 1 doel hadden t.w. het vermarkten en verhuren van kantoor- en bedrijfsgebouwen. Na meer ervaring te hebben opgedaan bij DC Vastgoed en WPM Planontwikkeling werd in 2006 Impresco gestart. Impresco heeft als bedrijfsfilosofie dat gebouwen ten dienste moeten staan van mensen. Bij te realiseren gebouwen betekent dit dat er goed gekeken moet worden naar de wensen en eisen van toekomstige gebruikers. Voor bestaande gebouwen moet er gezocht worden naar passende gebruikers. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om kantoren, winkels, bedrijfscomplexen of woningen. Impresco is een bureau voor marketing, management en advies met als doel onroerend goed te verhuren en verhuurd te houden!

Woningen

Met Mijn Huurwoning.com zijn wij actief in een straal van circa 35 kilometer rond Deventer en Zutphen met het vermarkten en verhuren van huurhuizen. Mijn huurwoning.com wordt als verhuurmakelaar aanbevolen door tevreden huurders, verhuurders en verkoopmakelaars. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Wij werken laagdrempelig, professioneel, met veel persoonlijke aandacht, maar bovenal hebben wij veel plezier in ons werk!

Wij verzorgen graag de verhuur van A tot en met Z voor u. Er zijn natuurlijk situaties waarbij niet alle stappen in het proces hoeven te worden doorlopen. We hebben daarom de diverse stappen in het proces opgedeeld in overzichtelijke modules waaruit u kunt kiezen. Deze modules hebben wij voor u op een rij gezet.

0
Woningen TE HUUR
0
Woningen verhuurd in 2020
0
Woningen in beheer

Energielabel

Bij de verhuur van een woning dient het energielabel aanwezig te zijn. De afwezigheid van een definitief energielabel kan een behoorlijke boete opleveren. Als woning eigenaar dient u voor het verkrijgen van een definitief label met uw DigiD in te loggen op de webapplicatie www.energielabelvoorwoningen.nl en het programma te doorlopen. Vervolgens kunt u kiezen wie voor u het label definitief mag maken. Indien u voor ons kiest maken wij het label definitief. Het label heeft een geldigheidsduur van 10 jaar.

Wat kan impresco voor u betekenen?

Bezoekadres:
Leonard Springerlaan 299, 7424 BA Deventer